claus.dk
 Web-Butik
 Netbutik-Betingelser
 E-mærke . nej tak !
 Web design
 Virus
 30 gode råd fra IT afdelingen
 Kontakt
 Nyhedsbrev
 Links
 
E-mærke . nej tak !
 
Der er løbende nogle diskussioner i div. forbrugermagasiner og radio eller tv omkring E-mærket. Vi er opmærksomme på at Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet - som jo står bag ordningen - selvfølgelig anbefaler, at man kun handler med e-mærkede forretninger. Desuden er projektet støttet af videnskabsministeriet, hvilket jo også skulle give projektet good-will. 
 
Claus har solgt IT via nettet siden 2002 og vi har ingen intentioner om at blive e-mærkede fordi:  
 
Indtil for ganske kort til siden var e-handelsfondens hovedargument for, at vi alle skulle have e-mærket, at PBS havde godkendt betalingsløsningen. Det var jo noget af en vittighed, idet det ikke er muligt at få en betalingsløsning uden om PBS. Claus betalingsløsning til betalingskort er derfor også godkendt af PBS. Og bruger DIBS som sikkerhedsformidling, (nordens største) 
Til trods for al den støtte e-handelsfonden har fået af videnskabsministeriet, er det ikke gratis at blive e-mærket. Det vil koste os 3.000 kr. i startgebyr + 5.900 kr. årligt at blive e-mærket. Disse udgifter kan kun betyde, at det så vil blive dyrere at være kunde hos Claus. 
Efter vores mening giver e-mærket en falsk tryghed. Det er ikke rimeligt at føre en skræmmekampagne mod nethandel, når vi danskere netop er så glade for at handle på nettet. Claus har drevet firma siden 1992 og nethandel siden år 2002 og vi er en anelse fornærmede over lige pludselig at blive stemplet som en mindre troværdig virksomhed. 
 
Så derfor har du kun vores eget ord for at vi overholder gældende lovgivning, samt vi naturligvis behandler vores kunder på en sådan måde, at de gerne skulle få lyst til at handle hos os igen.
 
Vis indkøbsvogn