claus.dk
 Web-Butik
 Netbutik-Betingelser
 E-mærke . nej tak !
 Web design
 Virus
 30 gode råd fra IT afdelingen
 Kontakt
 Nyhedsbrev
 Links
 
Netbutik-Betingelser
 
 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra www.Claus.dk. Dankortbetaling kan ske via hjemmesiden.! Alle priser er i Danske kroner ! 
 
Levering 
Varer afsenden normalt inden 5 arbejdsdage, tager det længere tid, vil i få besked. 
 
Returret: 
Skulle du mod forventning fortryde et web-varekøb, har du altid 14 dages fuld returret blot varen returneres i den originale emballage. Penge for returnerede produkter fremsendes normalt på en check indenfor fem arbejdsdage. 
Fragtudgifter i forbindelse med returnering gives ikke retur.  
 
Garanti: 
Alle varer som købes hos Claus er naturligvis omfattet af den gældende danske købelov. Husk derfor at gemme din faktura, hvis der skulle opstå et problem. 
Der ydes min. ½ års garanti på alle varer, og derefter 1½ års reklamationsret, gældende fra fakturadato. Garantien dækker fabrikations- og materialefejl- ikke slidtage. Efter garantiens udløb kan Claus ikke gøres ansvarlig for dette. 
I tilfælde af fejl ved varen, som henhører under garantien, returnerer Claus varen uden omkostninger for køber. Køber betaler selv fragt ved forsendelse til garantireparationen. Ved garantireparationer skal kopi af købsfaktura medsendes.  
 
Såfremt Claus tilbyder reparation af manglen eller ombytning til et produkt med samme specifikationer er køber ikke berettiget til at ophæve handlen eller at kræve erstatning som følge af manglen. 
Claus er uden ansvar for enhver forsinkelse som følge af afhjælpningen eller ombytning. Garantien er at regne fra den oprindelige købsdato, selvom en vare er blevet repareret. 
Garantien bortfalder hvis fejlen skyldes forhold forårsaget af køber.  
 
Ansvar 
Claus påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. 
Enhver ordre modtages under forbehold af force majeure, herunder krig, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockout, svigtende forsyninger af råmaterialer, ildebrand, beskadigelse af Claus eller Claus leverandørers produktionsapparat, svigtende transport muligheder, import/eksport forbud eller enhver anden begivenhed som hindrer eller begrænser Claus's mulighed for at levere. 
Claus har i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handlen eller en del af denne, eller at levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal levering er bortfaldet. 
Claus er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab hos køberen som følge af manglende levering. Der tages forbehold for fejl på websitet, prisændringer, kursændringer, udsolgte varer samt ændrede specifikationer i produkt. 

 
Vis indkøbsvogn